top of page

Een Bijzondere Vlonder

Deze vlonder is vorig jaar najaar opgeleverd. Na een bouw van 3 weken. We hebben met deze vlonder flink uitgepakt. De klant wilde graag een Vlonder die de komende 20 jaar mee zou gaan.

Planken liggen in de lengte van de woonkamer, zo lijkt de woonkamer door te lopen naar buiten, in het verlengde loopt de trap. Luie treden , korte afstap en brede treden zorgen voor een luie trap, zeer geschikt om op te zitten en dat kleine kinderen zich veilig de trap af kunnen lopen.

Onder de wijngaard is dwars een kleine vlonder gebouwd, daar is ook de lounge bank gezet om sfeervol te chillen in de middag of avond.

Voor de avond hebben we sfeervolle verlichting geplaatst, onder Amelanchier en druivenrank een grote spot en diverse kleine lampjes om de afstap in de vlonder te accentueren en de Brede trap. Verder op in de tuin staat een Appelboom die is ook uitgelicht.

Deze vlonder is bijzonder duurzaam, het zijn wel hardhouten planken maar daar maken ze ook zeer lang gebruik van. Zo is de vlonder gebouwd op 7 Draaipalen die 14 meter in de grond zitten gefundeerd. Dit werk is toen uitbesteed aan Draaipaal.nl

De draaipalen hadden ijzeren pinnen die vast zitten aan de paal daarop zijn de balken gemonteerd met slotbouten. Op deze balken hebben we de liggers geplaatst en daarop zijn de hardhouten planken gemonteerd met rvs schroeven .


 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page