top of page

Tuininspiratie

Oude schuur met asbest weggesloopt, de klant wilde een uitbouw aan het huis bouwen, met daarin verwerkt kantoor,tv-tuinkamer, douche toilet wasruimte+ fietsen stalling. Toen ik de 3d schets zag van de uitbouw, was ik gelijk verkocht. Zij hadden hun eigen ideeen, en wensen. Twee opgroeiende kinderen, en graag gebruik maken van diverse ruimtes met hun eigen functies.

Een plek bij het huis voor een kop koffie in de ochtendzon er kan ook sfeervol diner of snelle hap gedaan worden, een lounge hoek bij de tv kamer en een plek achterin de tuin voor een bbq middag/avond zon.

Deze heer ging bijna met pensioen, had inderdaad zijn stenen al 2 x omgedraaid en was toe aan een nieuwe sfeertuin. Inspiratie was een mooie foto van het internet, keramieke tegels met voeg en nieuwe wf klinkers. En bonsai bomen. In de tuin heeft hij een tuinborder met Rhododendron's die zijn bewaard gebleven, en rondom die border eenmooie bak gemaakt. Langs de zichtlijn staan 2 gestuckte bakken met daarin de bonsaibomen.

Deze Vaste klant kreeg familie uitbreiding, 4 kleinkinderen, en vond dat de vijver niet zo gepast was.

Verder had heeft de klant een langwerpig schaduw achtertuin. Wil de graag een speelruimte creeeren voor de kleinkinderen. In het kunstgras een zandbak geintegreerd zodat het een geheel kan zijn. Onder het kunstgras heb ik nidagreen geplaatst voor extra stevigheid.

In deTTuinborders heb ik schaduw planten geplant, zo is ook de tuinmuur omgetoverd in een paarse muur. Voor een extra meerwaarde in de tuin.

galerij

 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

 UPCOMING EVENTS: 

 

10/31/23:  Scandinavian Art Show

 

11/6/23:  Video Art Around The World

 

11/29/23:  Lecture: History of Art

 

12/1/23:  Installations 2023 Indie Film Festival

 FOLLOW THE ARTIFACT: 
  • Facebook B&W
  • Twitter B&W
  • Instagram B&W
 RECENT POSTS: 
 SEARCH BY TAGS: 
Er zijn nog geen tags.
bottom of page